Welkom op de site van
Fryslan Motor Service 

ONS BEDRIJF   Fryslan Motor Service

 

Motor rijden is een leuke hobby maar het zelf sleutelen aan je motorfiets maakt deze hobby nog veel leuker en completer.

Niet iedereen heeft echter de ruimte en het gereedschap om zelf te kunnen sleutelen. Op straat zelf sleutelen, of achter in de tuin is toch vaak niet ideaal.
Daarom bieden wij de mogelijkheid om onze brug en het aanwezige standaard gereedschap te huren zodat u droog en warm zelf kunt sleutelen en zo uw eigen onderhoud of werkzaamheden aan de motor uitvoert.
Wij noemen dit het,
Een “zelf sleutelen” concept waarbij je zelf sleutelt aan je eigen motor.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden...

VOOR WIE IS “ZELF SLEUTELEN” BEDOELD ?

Zelf sleutelen is met name bedoeld voor diegene die al de nodige kennis van zijn/haar motorfiets heeft, en in staat is om geheel zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren. De aanwezige monteur zal zich niet met de werkzaamheden bemoeien maar is alleen aanwezig om aan te geven waar welk gereedschap ligt, en eventueel aan te geven hoe het speciaal gereedschap gebruikt dient te worden. Verder zal de monteur niet assisteren en geen technische vragen beantwoorden.
Indien er toch hulp van de monteur gevraagd wordt, geldt hiervoor het werkplaats tarief van de monteur met een minimum van 15 minuten.

We zijn altijd van harte bereid om te overleggen hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.